Biozone

Biozone Scientific Inc. on johtava fotokemiaan pohjautuvien puhdistusmenetelmien
kehittäjä ja valmistaja, alansa markkinajohtaja maailmassa.

Biozone Scientific Inc. on johtava fotokemiaan pohjautuvien puhdistusmenetelmien kehittäjä ja valmistaja, alansa markkinajohtaja maailmassa. Biozone-ilmanpuhdistimet käyttävät kolmannen sukupolven puhdistustekniikkaa, minkä ansiosta huoneilma ei ainoastaan puhdistu partikkeleista vaan myös orgaanisista yhdisteistä ja näkymättömistä kaasuista sekä epämiellyttävistä hajuista ja muista epäpuhtauksista. Tuotteet poistavat myös tehokkaasti savunhajua. Biozone-laitteet käyttävät ilman puhdistamiseen valokemiaa, fotokatalyyttiä ja fotoplasmaa. Ne ovat tunnettuja puhdistusmenetelmiä, mutta vasta nykyteknologia on mahdollistanut niiden yhdistämisen toimivaksi, taloudelliseksi ja tehokkaaksi kodin ja työpaikan ilmanpuhdistimeksi. Biozone-laitteet ovatkin ilmanpuhdistajia, eivät ilmansuodattimia. Biozone-ilmanpuhdistuslaite on käyttökustannuksiltaan ylivoimainen, huoltoystävällinen ja helppohoitoinen sekä varustettu markkinoiden pisimmällä takuulla. Laite sopii niin vanhaan kuin uuteenkin rakennukseen. Se poistaa homeitiöt ja hajun sekä tunkkaisuuden mm. kesämökeiltä, asuntovaunusta, autosta ja veneestä.

AirCare

Laite soveltuu käytettäväksi saniteettitiloihin, julkisiin tiloihin
Voidaan kiinnittää suoraan seinään tai kattoon.

Kolme kokoa. Runko alumiinia.

AirCare 10, AirCare 20 ja AirCare 30


IceZone

IceZone, jääpalakoneisiin liitettävä puhdistuslaite

Jääpala-altaat ovat erityisen alttiita bakteereille ja homeitiöille. Jääpalojen tuottaminen vaatii eriyistä huolellisuutta hygienian suhteen ja jotta tilat pysyvät puhtaina. Tuotetaan jääpaloja sitten esimerkiksi kalatiskeille tai drinkkien sekaan.


BioZone

Raikas sisäilma parantaa työvireyttä ja asiakkaiden viihtyvyyttä

Kemikaalit ja niiden käyttöprosesseissa syntyvät kaasut ja hajut, tuotteissa käytettävät hajusteet, hartsit, päänahasta irtoava hilse ja pieneliöt, bakteerit sekä katupöly aiheuttavat terveys- ja viihtyvyysongelmia niin henkilökunnalle kuin asiakkaillekin. Allergiat ja astma ovat yleisiä ammattisairauksia kampaamoissa.
Biozone ilmanpuhdistimen avulla saat raikkaan sisäilman sekä terveemmän ja puhtaamman työympäristön. Biozone ilmanpuhdistusmenetelmä perustuu markkinoiden edistyksellisimpään puhdistusteknologiaan. Laitteen puhdistuskammion fotokatalyyttinen prosessi tuhoaa ilmassa olevat epäpuhtaudet. Lisäksi erikoisvalmisteinen UV-lamppu tuottaa tehokasta fotoplasmaa joka myös poistaa ilmassa olevat epäpuhtaudet.
Biozone ilmanpuhdistin on edullinen käytössä. Siinä ei ole vaihdettavia suodattimia, laitteeseen ei lisätä mitään kemikaaleja, eikä se kaipaa jatkuvaa huoltoa. Kerran vuodessa tapahtuva UV-lampun vaihto riittää. Biozone laitteella ja lampulla on 1 vuoden takuu.

Kolme erikokoa

  • Biozone 45 Huonetilan enimmäispinta-ala 45 m2. Laitteen koko 21 x 26 x 12 cm.
  • Biozone 90 Huonetilan enimmäispinta-ala 90 m2. Laitteen koko 21 x 26 x 12 cm.
  • Biozone 180 Huonetilan enimmäispinta-ala 180 m2. Laitteen koko 27 x 28 x 12 cm.
  • tuhoaa bakteereja
  • tuhoaa viruksia
  • tuhoaa pieneliöitä
  • tuhoaa homeitiöitä
  • poistaa epämiellyttävät hajut
  • hajottaa orgaaniset epäpuhtaudet
  • neutraloi terveydelle haitalliset kaasut

PowerZone

PowerZone I

Nopeaan ja tehokkaaseen puhdistukseen. Alumiinia. Käyttökohteita, vaihtoautot, veneet, rakennus/remonttikohteet.

PowerZone II

Nopeaan ja tehokkaaseen puhdistukseen. Alumiinia. Käyttökohteita, vaihtoautot, veneet, rakennus/remonttikohteet.